Απολύμανση ποντίκια – Εξόντωση ποντίκια – Εξολόθρευση ποντίκια – Καταπολέμηση ποντίκια – apolymanseis.me

στις

Απολύμανση ποντίκια – Εξόντωση ποντίκια – Εξολόθρευση ποντίκια – Καταπολέμηση ποντίκια/τρωκτικά

Με την εταιρεία Apolymanseis.me δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά προβλήματα με τρωκτικά, ποντίκια και αρουραίους. Η Απολύμανση για ποντίκια είναι πλέον μια απλή υπόθεση.Με εκπαιδευμένους τεχνικούς και περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας σε θέματα παρασίτων, με την Apolymanseis.me θα βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι από κάθε απειλή.Εξόντωση τρωκτικών

Τα τρωκτικά είναι τρομερά προσαρμόσιμα ζώα και αποτελούν πάνω από το 40% της κατηγορίας θηλαστικών. Έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 2.230 είδη, αν και μόνο τρεις τύποι θεωρούνται σημαντικά παράσιτα. Είναι το ποντίκι σπιτιού, ο αρουραίος της Νορβηγίας και ο αρουραίος της στέγης.Αυτά τα τρία τρωκτικά έχουν αναγνωριστεί ως μείζον παράσιτα, επειδή βρίσκονται συνήθως κοντά σε ανθρώπινες κατοικίες και είναι πιο πιθανό να επωφεληθούν από τις ανθρώπινες κατασκευές, τα τρόφιμα και τα απόβλητα. Οι αρουραίοι και τα ποντίκια θέτουν ένα ζήτημα για τους ανθρώπους που ζουν μέσα στην ίδια περιοχή για διάφορους λόγους.Βασική βιολογία τρωκτικών. Οι αρουραίοι και τα ποντίκια είναι και τα δύο ικανά να μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο μέσα από το τρίχωμά τους, τα περιττώματα και τα ούρα τους. Ένα ποντίκι μπορεί να εκκρίνει 40 έως 100 περιττώματα ανά ημέρα, σύμφωνα με τον Arnold Mallis, από το ”Handbook of Pest Control”.

Οι αρουραίοι και τα ποντίκια μπορούν επίσης να δαγκώσουν αν και δεν είναι συχνό φαινόμενο.Μερικές φορές ένα δάγκωμα μπορεί να οδηγήσει σε πυρετό από δάγκωμα τρωκτικού, μια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια εάν δεν αντιμετωπιστεί. Μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν αλλεργική αντίδραση στη περιττώματα των αρουραίων ή ποντικών, το οποίο μπορεί να προκαλέσει άσθμα.Εκτός από την πρόκληση διάφορων ασθενειών, η μόλυνση των τροφίμων από αρουραίους και ποντικούς μπορεί να προκαλέσει δισεκατομμύρια σε ζημιές. Μεταξύ του ενός πέμπτου και ενός τρίτου της συνολικής παραγωγής τροφίμων χάνεται ετησίως λόγω της μόλυνσης από τα τρωκτικά, αναφέρει ο Arnold Mallis.

Πηγή: Απολύμανση ποντίκια – Εξόντωση ποντίκια – Εξολόθρευση ποντίκια – Καταπολέμηση ποντίκια – apolymanseis.me

Σχολιάστε